Quiz 4 – One Word Substitution

Quiz 4 – One Word Substitution

Quiz 4 – One Word Substitution

  1. Act of stealing something in small quantities
    A. Pillage
    B. Plagiarise
    C. Proliferate
    D. Pilferage
    Ans. D.
  2. Pertaining to the west
    A. Celestial
    B. Occidental
    C. Oriental
    D. Terrestrial
    Ans. B.
  3. An action or event that happens before another important one and forms an introduction to it.
    A. Foreword
    B. Predecessor
    C. Prefix
    D. Prelude
    Ans. D.
  4. A computer printout sent out by a bank regarding debits and credits in your account.
    A. Bank draft
    B. Statement
    C. Overdraft
    D. Payee
    Ans. B.
  5. Refresh and revive
    A. Invigorate
    B. Investigate
    C. Invalidate
    D. Invigilate
    Ans. A.
  6. A place where money is coined.
    A. Bank
    B. Mint
    C. Firm
    D. Parliament
    Ans. B.
  7. The process by means of which plants and animals breathe.
    A. Respiration
    B. Germination
    C. Absorption
    D. Transpiration
    Ans. A.
  8. One who sneers at the aims and beliefs of his fellow men.
    A. Critic
    B. Connoisseur
    C. Pedant
    D. Cynic
    Ans. D.
  9. Property inherited from one’s father or ancestors.
    A. Patrimony
    B. Mercenary
    C. Hereditary
    D. Aristocracy
    Ans. A.
  10. A person who is womanish in his habits
    A. Feminist
    B. Philogynist
    C. Effeminate
    D. Feminine
    Ans. C.

Share this post